29 Ağustos 2012 Çarşamba

Rodi mood


Moda
Moda her sabah güne başlarken başlıyor, gardolabımızı açtığımızda bu gün ne giysem kombinlerim
nasıl uydursam diye düşünüyoruz.Günümüz modasını takip trend-haberler ederken nasıl giymeli ve kendimize yakışanı nasıl bulmalı ve nerelerden daha uygun fiyatlarda ginmeliyiz.



Moda haberlerini ve moda yı yakından inceleyip uygun fiyatta her kombini oluşturarak kombin çeşitlerinizi artırmaya bakın buda ekonomik bir durum olduğundan ekonomisi güçlü olmayanlar kampanyaları beklemek durumunda kalıyorlar işte size Rodi'nin güzeliği.



RodiMood ’tan alışveriş tutkunlarına büyük fırsat. Mağazalarda yıldızlı ürünleri tercih edenler, 2 ürün fiyatına 4 ürüne sahip oluyor.RodiMood’larda yüzde 50’ye varan indirim fırsatına yeni bir fırsat daha eklendi. Alışveriş tutkunları yüzde 50’ye varan indirimlerin yanı sıra yıldızlı ürünlerden 2 adet aldıklarında, artı 2 adet ürünü bedava alabilecek.




Outlet mağazalardan alışveriş yapanlar ise tüm ürünlerde kampanyadan yararlanabilecek.Alışveriş severler bu özel kampanya ile pantolondan şorta, elbiseden eteğe, aksesuarlardan t-shirt’e ve daha birçok ürün çeşidine çok uygun fiyatlarla ulaşabilecek.
Daha deteylı moda haberlerini  modablackk.com dan izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder