2 Eylül 2012 Pazar

Vakko Kış


VAKKO KIŞ

Her sezon farklı tasarımaları ile trend-haberler takipçilerini şaşırtmayı başaran Vakko, 2012-2013 Kış sezonunda eğlenceli ve birbirinden yaratıcı renga renk parçaları ile sizleri şaşırtmaya devem ediyor.
Erkeklerde de bayanlarda olduğu gibi bu sene canlı renkler ön planda artık eski zihniyetleri değiştirip yepyeni cıvıl cıvıl bir kış modası bizlere kapılarını açmakta.
Detaylı moda haberlerini  modablackk.com dan izleyebilirsiniz.

Baylar artık çok renkli ve değişik kıyafet bütünlükleri ile bayanlarla kapışacağı bir kışa daha başlıyor. Erkekler de bu kışa damgasını vuracak renkler kremler,maviler,yeşiller,turuncu,turkuazlar ile rengarenk erkeklerin seçeceği 2013 kış ürünleri mağazalarda sizleri beklemektedir.

Beylerde şık tasarlanmış kotlarının üzerlerine ekoseli ceketlere renk katarak üzerlerine uygulayabilecekleri harika renkli gömleklerle çok değişik ruh halleri oluşturabilecekler. Tabi bayanlardamoda denilen atmosfere şimdilerde ayak uydurmaya başladılar bile artık bu kış moda renkleri göz büyüleyecek ve farklı zıt renklerin nasıl bir arada uyum içinde sergilendiğini göreceğiz.Vakko renkli 2013 kış koleksiyonu ve klasik şık takımları ile göz dolduruyor.

Modada tarzı oluşturmak farklı kıyafetleri günümüz modası ile bir arada giyinip kullanmak zor gibi görünse de zevli bir bakış açısı ve takiplerle hiçte o kadar zor olmadığını görebilirsiniz.Sadece yapmamız gereken mağazalardan kış modası ile ilgili bir kıyafet alırken oluşturulan kombinlere dikkat etmek ve iyi bir gözlem yapabilmek hepsi bu 2013 kışına merhaba diyelim alışverişlerle dolu moda kışında rengarenk giysilerle modamızı yaratalım.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder