29 Aralık 2013 Pazar

Moda Tasarımcısı Silencio Iris Van Herpen


FASHİON
Silencio de Iris Van Herpen sunum yaparken farklı malzemeler kullanarak hazırladığı kıyafetleri aksesuarlarla şehvetli parlak korse elbiselerle su gibi malzemelerin ve kabartmalı deri koleksiyonunun uzun siyah elbiselerle tanımlanan İlkbahar/Yazda şirin aplike ve desenlerle hoş bir değişiklik vardı 2014 sezonuda.

Paris 2014 Silencio Iris van Herpen



Paris 2014 Silencio Iris van Herpen

Siyah ve gırinin başrollerde olduğu koleksiyonu bir ömür boyu kullanılabilecek kalıplarda, gardıropların vazgeçilmezi haline gelecek zamansız, klasik ve rahat parçalardan oluşuyor. Koleksiyonda geniş yer tutan etek, elbise, bluz ve ceketleri hem gündüz hem akşam kullanmak mümkün. Minimal ceketlere şık etekler ve rahat kesim pantolonlar eşlik ediyor.Feminen ve şık çizgisiyle dikkatleri üzerine çeken Iris van Herpen ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için 2014 Sonbahar Kış koleksiyonunda yüzlerce alternatif yer alıyor.


Iris Van Herpen Özel Hazırladığı Koleksiyon
Modern şehirli kadının stilinden ilham alarak gündüzden geceye uzanan bir gününü anlatıyor. Sade ve yalın çizgilerle birlikte, birbirlerini tamamlayan parçalardan oluşan koleksiyonun Iris Van Herpen in farkının en önemli göstergesi.Cesur ve zarif bir görünüm için siyah metalik parçalarla süslenmiş elbiselerle klasik ve modern kesimin muhteşem uyumunu veya retro havalı dantel kokteyl elbisesini, hepsini bu koleksiyonda bulabilirsiniz. Sonuç ise markanın ikonik stilinin sunumu.


Moda Tasarımcısı Silencio Iris Van Herpen

Siyah ve gırinin başrollerde olduğu koleksiyonu bir ömür boyu kullanılabilecek kalıplarda, gardıropların vazgeçilmezi haline gelecek zamansız, klasik ve rahat parçalardan oluşuyor. Koleksiyonda geniş yer tutan etek, elbise, bluz ve ceketleri hem gündüz hem akşam kullanmak mümkün. Minimal ceketlere şık etekler ve rahat kesim pantolonlar eşlik ediyor.

Hafta sonu şıklığınız için bol kesim bluzlar, biker ceket ve salaş çizmelerle kombinleniyor. Şık çantaları isterseniz özel bir davette isterseniz öğle arası toplantılarınız da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aksesuar olarak ise şapkalar dikkat çekiyor.Tasarımcı dokunuşu taşıyan parçaları günlük hayata taşımayı hedefleyen Iris van Herpen imzası taşıyan özel koleksiyonuna bakmadan alışveriş yapmayınız.

http://www.modablackk.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder