13 Mart 2013 Çarşamba

2013 Trendleri Koleksiyonları

MODA
Christian Dior, Chanel, Versace, Givenchy, Jean Paul Gaultier ve Giorgio Armani Gibi Büyük tasarımcılar 2013 Hazır Giyim koleksiyonlarını Paris'te sundular.2013 sonbahar / Kış sezonundaki moda Trendleri o Kadar sınırsız ki,her zevke göre kıyafetler bulması mumkun.





2013 Trendleri Koleksiyonları


Wanderlust'ta füme Renkleri, sarımsı kahverengiler ve gece mavileri,örgüler, çiçekli desenler ve doga manzaralarından esinlenmiş baskılarla süsleniyor.Parlak ve keskin Folklorik desenlerin ağırlıkta oldugu Reflektif trendinde pırıltılı Altın ve yoğun turkuvaz tonları Göz kamaştırıyor. Özgürlüğün Temsilcisi İfade akımıysa resimsel baskılar ve gelişi güzel fırça darbelerini canlı pasteller, mor maviler ve florasan renklerle harmanlıyor.

Ne Giymeli Nasıl Model Seçmeli
Prada ve Miu Miu Gibi Büyük tasarımcılara baktığımızda, baskıların artık her Yerde oldugunu görüyoruz.2013 moda sezonunda cesur ve parlak baskılar takım elbiseleri de süslüyor.Hareketi dengelemek isterseniz, sade bir pantolon üzerine çarpıcı desenleri olan bir ceketle gayet Şık olabilirsiniz. İddialıve farklı olmak sizi farklı parçayı kombinleyerek çarpıcı bir kontrast yaratabilirsiniz.Victoria Beckham ve Salvatore Ferragamo Gibi tasarımcıların koleksiyonlarında yer verdigi, oldukca sade, rahat,yumşak desenli tasarımlarla kendinizi dişi hissedeceğinizden emin olabilirsiniz.

Deri Kürk ve Siyah Mevsimin Kahramanları
Özellikle paltolar ve eteklerde çok gösterişli olan deri sizi daha seksi ve şık kılacak.Deri modeline yaka ve kollarda kürk detayları da eklenince istemez istemez iddialı ve kadınsı bir tarz yakalanıyor.İddialı olmaktan çekinmeyin,moda idalı olmayı bir ilke sayan modacıların özüdür .Üzerinize Oturan kıyafetlerden hoşlanıyor olabilirsiniz, Bu sezon bol kıyafetlerin de oldukca moda oldugunu hatırlatalım. Gardırobunuza sezonun Modası bol Kesim paltolar, kabarık desenli pantalonlar,genis bluzlar ve büyük ceketler eklemek isterseniz

Jil Sander, Chloé, Topshop ve MaxMara Christian Dior, Chanel, Versace, Givenchy

 koleksiyonlarına Göz atmanızı tavsiye edebiliriz.



modablackk.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder